I denna meny skapar och editerar du kunder, samt gör inställningar för arbete och beräkningar som ska gälla för denna kund.
Kundlistan är översikten som du kan söka och filtrera i. Kundkortet har den detaljerade informationen för varje kund.
Kundkortet når du genom att klicka på kundens namn i listan.

kundlistan

Under flikarna i kundkortet kan du se och skapa kontaktpersoner, skriva interna kommentarer och skapa prismallar för kunden.

För att eller lägga till kunduppgifter, klickar du ÄNDRA uppe till höger.

kundkortet - översikten

editeringssida för kundkortet med information och finansiella inställningar