I denna meny skapar och editerar du kunder, samt gör finansiella inställningar som ska gälla för framtida arbete.
Kundlistan är översikten som du kan söka och filtrera i. Kundkortet har den detaljerade informationen för varje kund.
Kundkortet når du genom att klicka på kundens namn i listan.

kundlistan

Kundkortet har grundläggande information om kunden. Under de tre flikarna kan du se och skapa kontaktpersoner, skriva interna kommentarer och skapa prismallar för kunden.

För att eller lägga till kunduppgifter, klickar du ÄNDRA uppe till höger.

kundkortet - översikten

editeringssida för kundkortet med information och finansiella inställningar

Referenser & relaterat

Skapa kund i webadmin
Skapa kund i mobilen

Skapa kontaktperson för kund

Skapa prismall för kund

Radera kund