Avdelningar

innebörden av Avdelningar, skapa Avdelning

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Avdelningar är en separat modul i Fieldly som du ser endast om du har denna aktiverad. Behovet finns exempelvis om företaget är stort med olika projekttyper, redovisning eller arbetstyper. Avdelningen du tillhör och är aktiv i visas bredvid ditt namn i huvudmenyn. Under Grupper ställer du hur medarbetare från andra avdelningar ska visas i systemet.
I listan över avdelningar kan du sortera, filtrera och välja vilka kolumner som ska visas.

Skapa Avdelning

1. Klicka på ditt namn uppe till höger i huvudmenyn.

2. Klicka på Inställningar.

3. Välj Avdelningar. Lista över företagets avdelningar visas

4. Klicka på SKAPA AVDELNING

5. Fyll i formuläret och spara.

lista över företagets avdelningar

formulär för att registrera eller editera en avdelning