Integration med Fortnox genom API

Aktivera koppling, aktivera Fortnox i Fieldly

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Lägg till och aktivera kopplingen i Fortnox

1. Klicka på knappen Add integration (Your company name -> Manage users -> Add integration)

2. Sök på Fieldly i listan för nya integration (New integration)

3. Välj Fieldly och spara genom att klicka på SAVE

Fortnox genererar en nyckel, en kod.

4. Kopiera denna nyckelr genom att klicka på kopieringssymbolen till höger om nyckeln.

Aktivera Fortnox i Fieldly

1. Öppna Fieldly och klicka på ditt namn uppe till höger

2. Välj Inställningar => Integrationer i listan

3. Klicka på Fortnox-symbolen

4. Klistra nu in nyckeln som du genererade i Fortnox i fältet som heter "API nyckel".

5. Klicka på Genetera

Fieldly kopplas nu ihop med Fortnox och fått en authentiseringsnykel som används i kommunikation med Fortnox.

Nya rubriker har tillkommit i Fieldly