Ny dashboard, Symbrio-integration, Excelexport & appuppdateringar
Ny dashboard, Symbrio-integration, Excelexport & appuppdateringar

2020-06-26

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

​Sommaren är här med besked och vi har i helgen släppt en massa nya funktioner i Fieldly som vi hoppas du gillar!

💻 Dashboard

För att ge dig en ännu bättre överblick har vi tagit fram en helt ny startsida i Fieldly. I vår Dashboard får du en snabb koll över:

• Hur mycket du fakturerat per månad

• Hur mycket som rapporterats och om det är frånvaro eller närvarotid

• Mer detaljerad aktivitetsvy med filtermöjligheter

Detta är första versionen av dashboarden och vi kommer att fortsätta utveckla den med nya smarta widgets.

ROT-information direkt på kundkortet​

Nu kan du lägga till fastighetsbeteckning direkt på kundkortet. Detta följer sedan med automatiskt till kundens projekt och arbetsorder och slutligen till fakturaunderlaget.

➡️ Exportera alla projekt och arbetsorder till Excel

Nu kan du exportera alla projekt, underprojekt och arbetsorder direkt till Excel. Du hittar den nya exporten under Ditt namn -> Inställningar -> Exportera data -> Exportera arbetsobjekt

⚙️ EDI-integration med Symbrio

Symbrio är ett system som gör det lätt för dig som installatör att hålla koll på dina inköp. Nu har vi gjort en EDI-integration till Symbrio. Med denna nya funktion blir det enklare än någonsin att hålla koll på alla dina inköp och se till att alla materialinköp via grossister i Symbrio hamnar rätt, direkt i Fieldly.

📱Appuppdateringar

I apparna har vi också gjort förändringar och uppdateringar. Bland annat:

Redigera projekt och arbetsorder
Möjlighet att redigera informationen en arbetsorder eller projekt om personen har rättigheten "Hantera arbetsobjekt"

Ny design på loginsidan
Under våren har vi jobbat med att ta fram en helt ny design för Fieldly och nu är det dags att släppa vår helt nya inloggningssida i mobilen

Automatisk adress
Vid skapande av en projektbunden arbetsorder i mobilen följer nu adressen från projektet med automatiskt

🎁 Andra godbitar

• Importera kontrakterade värden för tid, resor och utgifter direkt till tre rader på en fastpris-faktura. Perfekt när du ska fakturera ett fastprisjobb och vill ha tiden, resorna och materialet specat var för sig.

• Ny smart artikel för varjersågning

• Nu kan du ange meter med decimal på smarta sågningsartiklar

• Förbättrad sökning för arbetsorder och projekt

Vi hoppas att dessa funktioner ska vara till nytta och göra er Fieldly-vardag ännu enklare och smidigare!