Nya offert-funktioner och förbättrade mobilrättigheter i Fieldly! 🚀
Nya offert-funktioner och förbättrade mobilrättigheter i Fieldly! 🚀

2022-10-14

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nu kan vi presentera ytterligare en uppdatering i Fieldly. I denna uppdatering löser vi två vanliga önskningar från flera av er kunder. Möjligheten att kunna bifoga offert i PDF till fakturan, samt att projektägare kan se alla sina arbeten i mobilen via grupprättigheter.

Vi släpper även i denna uppdatering några förbättringar till offerter, för att förenkla ert dagliga användande av funktionen.

Visa projektägaren sina arbeten i mobilen

Nu kan du enkelt med mobilrättigheten “Visa projektägaren sina arbeten” automatiskt se dina skapade arbeten i arbetslistan i mobilen. Detta innebär att du inte längre behöver tilldela projektägaren (dig själv) under fliken grupper eller personer för att arbetet ska synas i arbetslistan i appen!

Anpassningsbar offertlista

Du som användare kan själv bestämma vilka kolumner du vill visa, samt bredden på dessa. Detta så att du kan anpassa layouten efter vad som fungerar bäst för just dig!

Flera textmallar

Du kan nu även skapa flera olika textmallar under kugghjulet i offertlistan. Väl inne i offerten kan du sedan välja vilken av texterna du vill infoga i just denna offerten! Bra va?

Ny design på PDF

Offertens PDF har fått en uppdaterad design där vi har förbättrat layouten för att visa viktig information på ett mer strukturerat sätt.

• Fälten för kund och referensinformation har justerats

• Det finns nu utrymme för offertrader på första sidan

• Placering och information i sidfoten har ändrats

Bifoga PDF till faktura

En annan efterlängtad funktion är att du nu kan bifoga offerten direkt fakturan med ett enkelt klick! Givetvis hänger denna även med till ert integrerade ERP system.

Övrigt

• Förtydligat styckpris för resor i offerten

• Summering i offert anpassas efter valda parametrar (ROT/RUT och rabatt visas ej om de ej används)

• Du kan nu sätta manuell ROT & RUT på offerten för hela summan, istället för varje rad

Förutom dessa uppdateringar har vi också jobbat under huven med prestandaförbättringar och löst en hel del buggar.

Hoppas att detta ska göra ditt dagliga arbete i Fieldly ännu enklare.

Allt gott,
Robin