Skapa en ny kopplad underentreprenör

1. Klicka på UE i huvudmenyn
  2. Klicka på Skapa UE och välj "Kopplat företag"
  3. Fyll i aktuella uppgifter. Stjärnmarkerade är obligatoriska.
  4. Klicka på SKICKA
    Ett mail går nu ut till aktuell UE med information om hur de skapar sitt konto. När de accepterat inbjudan och skapat sitt konto blir de tillgängliga och kan bjudas in till era personalliggare.
  5. Påminn din UE genom att klicka på mail-symbolen. Formuläret öppnas och du kan ändra den ursprungliga texten

Notera: Status för inbjudan visas i listan som "väntande" (timglaset) tills din UE accepterat. Då ändras status till "kopplat" (kedjan).

formuläret för "Skapa kopplat företag"

Referenser & Relaterat

Lathund för hur UE'n kommer igång och skapar sitt konto

Skapa underentreprenör - Manuellt företag