Skapa underentreprenör - Kopplat företag

Underentreprenör med eget Fieldly-konto

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Skapa en ny kopplad underentreprenör

1. Klicka på UE i huvudmenyn

2. Klicka på Skapa UE och välj "Kopplat företag"

3. Fyll i aktuella uppgifter. Stjärnmarkerade är obligatoriska.

4. Klicka på SKICKA
    Ett mail går nu ut till aktuell UE med information om hur de skapar sitt konto. När de accepterat inbjudan och skapat sitt konto blir de tillgängliga för att bjudas in till rapportering i ditt företags personalliggare eller arbetsordrar.

5. Påminn din UE genom att klicka på mail-symbolen. Formuläret öppnas och du kan ändra den ursprungliga texten

Notera: Status för inbjudan visas i listan som "väntande" (timglaset) tills din UE accepterat. Då ändras status till "kopplat" (kedjan).

formuläret för "Skapa kopplat företag"

Behöver du en lathund för hur din UE kommer igång och skapar sitt konto?
Kontakta Customer Success i chatten!