Liggare (personalliggare)

Checka in och ut med Fieldlys personalliggare

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Liggare (personalliggare)

Från appen har du tillgång till arbetets personalliggare. Med denna kan du checka in och ut med ett knapptryck. Funktionen är ett alternativ till ID06-kort.

1. Välj arbetet du vill checka in på från listan med projekt och arbetsordrar. De med personalliggare har en extra symbol.

2. Tryck på Liggare inifrån översiktsvyn.
    Du tas till en sida för arbetets personalliggare.

3. Tryck på den gröna ”Jag är här” för att checka in. Tryck på den röda ”Jag lämnar” för at checka ut

Under Skatteverket kan du skicka iväg en lista på Skatteverkets begäran. Skatteverkets e-post ska sluta på @skatteverket.se

I Nödlistan kan du se vilka som befinner sig på arbetsplatsen.

Dokument innehåller filer kopplade till personalliggaren och du kan även ladda upp egna, samt ta bilder.

Tips: Under Personalliggare på appens startsida listas dina arbeten som har en liggare kopplad till sig.