Exportera löneunderlag
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Exportera löneunderlag

Vad roligt att det är dags för lönekörning, vi hjälper dig att komma igång!

Baserat på de tidrapporter dina medarbetare har gjort, kan du exportera rapporterna som ett löneunderlag till ditt lönesystem.

Följande lönesystem som är kompatibla med Fieldly:

• Kontek

• Fortnox

• Edison

• Visma

• Hogia

• Björn Lundén (BL Lön)

• Agda (Närvaro & Frånvaro)

För att exportera lönen till ditt lönensystem, följ stegen nedan:

1. Klicka dig in på attester, där filtrerar du sedan fram löneperioden.
    (Är där någon som slutat som ni raderat ur systemet kan du välja att bocka i JA för att visa rapporter för borttagna medarbetare.)

2. När rapporterna genererats fram, kollar du igenom dem och sedan godkänner du dem under löneansvarig för att de ska komma med i filen.

(Ligger där några rapporter som inte ska med i exporten, lämnar du dem omarkerade. Då följer de inte med i filen)

3. När alla rapporter är attesterade och klara, klickar du på Exportera och väljer därefter Exportera till det system ni kör lönen i.

För att förenkla det för dig har vi spelat in en liten video du gärna kan spara ner på datorn som du kan kika på medan du lönekör om du kör fast eller bara vill ha en snabbguide!

Lycka till! 😃

Notera: För att kunna exportera lönen måste några inställningar göras i Fieldly med hjälp av din ansvariga CSM. Kontakta ansvarig CSM eller supporten för att boka in ett möte.

Instruktionsvideo om export från Fieldly till ett integrerat lönesystem