Kan jag byta lösenord?

ändra lösen

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Som administratör kan du gå in på medarbetaren via huvudmenyns "Medarbetare" och skriva in ett nytt lösenord i lösenordsrutan. Lösenordsrutan är "tom", men har i praktiken det gamla lösenordet kvar dolt. När du skriver in det nya, skriver du därför över det gamla.

Användaren kan också begära ett nytt lösenord själv genom att klicka på "Glömt lösenordet?" vid inloggning. En återställningslänk skickas då till användarens e-postadress.