I mobilappen finns en filtreringsfunktion, "trattsymbolen" uppe till höger i listan över projekt eller arbetsorder. Klickar du på den kan du filtrera bort avslutade projekt från listvyn.

Vill du att de ska försvinna från mobilen finns det en inställning i Grupper => Mobilrättigheter som heter "Dölj avslutade arbetsobjekt". Om denna är ikryssad flyttas avslutade projekt och arbetsordrar till "Arkiverat arbete" i mobilappen.

Om du heller inte vill se dem i arkivet, måste du gå in på Företagskonto => Inställningar och klicka "Nej" på "Möjliggör Arkiverade arbetsorder på mobila enheter"

Notera: Du raderar inte avslutade arbetsobjektet helt från mobilen. I webbadministrationen finns de alltid kvar!

Hittade du svaret?