Enheter

Skapa enhet, välja standardenhet, lista enheter

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Under Inställningar => Enheter hittar du en förteckning med enheter som finns registrerade i systemet. Du kan lägga till och ta bort enheter, samt bestämma vilken som ska vara en stardardenhet på ditt företag. Enheterna används på flera ställen i systemet som t ex. rapporter, beräkningar eller löneunderlag.

För att skapa en ny enhet

1. Klicka på SKAPA ENHET
2. Fyll i namn, kod och kryssa i om du vill vill använda enheten som standardenhet
2. Spara

Notera: Koden för enheten behöver matcha koden i det ekonomisystem som är kopplat med Fieldly.