Under hittar du en förteckning med enheter som finns reistrerade i systemet. Du kan lägga till och ta bort enheter, samt bestämma vilken som ska ara en stardardenhet på ditt företag. Enheterna används på flera ställen i systemet som t ex. rapporter, beräkningar eller löneunderlag.

För att skapa en ny enhet

1. Klicka på SKAPA ENHET
2. Fyll i namn, kod och kryssa i om du vill vill använda enheten som standardenhet
2. Spara

Notera att koden behöver överenstämma med koden i systemet ni vill integrera med Fieldly.