Fakturera med lyftplan i Fieldly

2020-05-11

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Fakturera med lyftplan i Fieldly

Du hittar lyftplanen i varje projekt och arbetsorder under Inställningar --> Finansiellt --> Lyftplan

​Lyftplan

Med vår nya funktion Lyftplan kan du enkelt skapa en lyftplan och fakturera utifrån denna i dina projekt. Lyftplanen gör det möjligt för dig att på ett enkelt sätt:

• Definiera olika lyft, och när varje lyft är klart, skapa fakturor med ett klick

• Ange procent för innehållet säkerhetsbelopp på varje faktura och totalt för projektet

• Skicka slutfaktura när projektet är klart

Lyftplanen är inkluderad för alla våra kunder med en PRO-licens. Är du intresserad av denna funktion och vill börja använda den? Kontakta oss i supportbubblan 💬

Ny loginsida
Under våren har vi jobbat med att ta fram en helt ny design för Fieldly. Ni har säkert redan lagt märke till vår nya logotyp. Vår nya loginsida är ett exempel på hur vår nya design nu börjar förbättra och förenkla produkten. Mer är att vänta framöver 😁

🎁Andra godbitar

• Inga fler klippta fakturakommentarer. Nu skapar vi automatiskt nya fakturarader om en kommentar är för lång för att exportera.

• Ange "fria intäkter" på en faktura i ett löpande projekt. Med fria intäkter kan du addera en intäktsrad till en löpande faktura, utan att behöva addera en rapport.

• ROT/RUT - Om du anger att kunden är en privatperson fyller vi automatiskt i personnummer och fastighetsägarens namn på projektet.

Vi hoppas att dessa funktioner ska vara till nytta och göra er Fieldly-vardag ännu enklare och smidigare!